banner image

Toiminta:

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lavian paikallisyhdistys tekee työtä sen hyväksi, että jokaisella Lavialaisella lapsella olisi turvallinen lapsuus. MLL auttaa äitejä ja isiä jaksamaan vanhempina sekä tukee kotien kasvatustyötä. Me Laviassa harjoitamme monimuotoista toimintaa perheiden hyväksi. Toimintaamme on mm. perhekahvilat, musiikkileikkikoulut, tapahtumat ja yleinen perheiden tukeminen. Valikosta löydät tietoa eri toimintamuodoistamme.

Tehdään yhdessä hyvää!

Lasten hyvinvointi on meidän kaikkien aikuisten asia!

Jokaisella lapsella on oikeus hyvään lapsuuteen - meistä aikuisista riippuu, toteutuuko se!

Voit olla mukana turvaamassa lasten, nuorten ja vanhempien hyvinvointia liittymällä vapaaehtoistoimijoiden kasvavaan joukkoon, tukemalla työtämme rahallisesti tai liittymällä jäseneksi.  Yhdistystoiminta on haasteellista ja innostavaa. Odotamme iloiseen joukkoomme uusia vapaaehtoistoiminnan aktiiveja. Tarjoamme luotettavan ja vastuullisen kanavan toimia sekä vaikuttaa lasten, lapsiperheiden ja nuorison elinympäristöön paikallisesti. Tule tutustumaan ja vaikuttamaan siihen, miten MLL:n Lavian yhdistys toimii. Täältä voit liittyä yhdistyksemme jäseneksi! MLL:n Lavian paikallisyhdistyksen jäsenmaksu on 20€.

Lahjoittamalla varoja MLL:n toimintaan tuet työtämme lasten, nuorten ja vanhempien hyväksi.

Ostamalla MLL -tuotteita tuet toimintaamme. Käy MLL:n  verkkokaupasta katsomassa tuotevalikoima ja osta paikallisilta MLL jäseniltämme haluamasi. Näin meiltä ostamalla tuet meidän paikallista työtämme Lavialaisen lapsen parhaaksi.

MLL-tuotteita on myynnissä tapahtumissamme tai naperonurkassa. Voit kysellä tuotteita myös jäseniltä tai puheenjohtaja Vilma Peltovirralta 050-3066887. vilma.peltovirta(at)gmail.com. Valikoimissamme on paljon eri MLL tuotteita, kysele lisää!