banner image

Naperonurkka: TAUOLLA TOISTAISEKSI

Perhekahvila

MLL Lavia toiminta on keskittynyt yhden ja saman katon alle omiin tiloihin. MLL Lavian paikallisyhdistys ry. järjestää naperonurkassa suosittua perhekahvilatoimintaa perjantai aamupäivisin ja iltaperhekahvilaa satunnaisesti . Lisäksi tilastamme suoritetaan valvotusti EU-ruokatukipakettien jako syksyisin ja keväisin. Tiloissamme kokoontuu mm. Lavian neuvolan Äiti-lapsipiiri. Naperonurkassa on myös vaate -ja tuote-esittelyitä, seuraa ajankohtaista sivuamme! Lisäksi saat ostaa Naperonurkasta MLL:n suosittuja tuotteita mm. paitoja, sukkia ja kasseja! Tervetuloa ostoksille!

 

Naperonurkassa aika kuluu seurustelun, leikkien ja kahvittelun merkeissä. Ohjelma toimitilassa on vapaamuotoista ja on myös hyvä paikka uusille lavialaisille asukkaille tutustua paikkakuntalaisiin. Perhekahvilassa perjantaisin klo 10.00 - 12.00 tarjolla kahvia ja mehua, makeaa ja suolaista purtavaa pientä korvausta vastaan. Voit ottaa myös omat eväät mukaan. Kaikki tervetuloa! Naperonurkan osoite on Tampereentie 17. ( vanha kop:in pankkitalo Suomelan koulun vieressä) Kuvia Naperonurkasta löydät täältä. Naperonurkan avajaisissa 8.4.2011 tuotepalkinnon voittivat: Sirkka Rantanen, Sari Riitaoja ja Niina Vuorijärvi. ONNEA VOITTAJILLE!

Perhekahvila perjantaisin parillisilla viikoilla klo 10.00-12.00 MLL:n Naperonurkassa Tampereentie 17. Vetäjinä: Vilma Peltovirta (050-3066887) ja Mari Rantanen (040-5899869)

Ja pullat perhekahvilaan tarjoaa: Apusiskot Kylänraitin Herkku-Mestasta

Toimitilamme perustamisessa ovat olleet mukana lahjoituksin: Lavian kuntaLavian POP-pankki, Mainosteippi Henri Torra, Satakunnan Radio, Skoganvarre vaeltajat ry. Peuralan puusepänliike, Betonityöt J.Kangas, Metallityö Pauli Aarnio, T:mi Erkki Kuronen, Taksi Jarmo Uusitalo , T:mi Vesa Peltovirta sekä lukuisat yksityishenkilöt. Suuri kiitos kaikille! Katso myös nämä linkit Naperonurkan perustamisesta: linkki, linkki, linkki