banner image

Terhokerho: Tauolla toistaiseksi.

Terhokerho

Terhokerhot ovat maksuttomia ja kaikille avoimia kohtaamispaikkoja, jonne ovat tervetulleita niin lapset kuin eläkeläiset ja muut aikuiset viettämään kiireetöntä aikaa ja leikkimään yhdessä. Etukäteisilmoittautumista ei tarvita. Voit tulla mukaan yksin, yhdessä perheesi tai vaikka kummi- tai lastenlastesi kanssa. Terhokerhojen yksi tavoite on viettää kiireetöntä aikaa eri sukupolvien kesken, erityisesti lapsien ja ikääntyneiden. Joskus kiireettömän hetken luomista edesauttaa se, ettei paikalla ole liikaa väkeä. Tällöin tullaan kunnolla tutuiksi, ja uusien tulijoiden on mukava solahtaa joukkoon.

  • TerhokerhoTerhokerho
    Terhokerho aloitti toimintansa Laviassa 10.9.2015

Terhokerho aloitti toimintansa Laviassa 10.9.2015. Tule rohkeasti mukaan kerhoilemaan. Kerhotoimintaa kerran kuukaudessa klo 17.30–19.00 aina kuukauden toisena torstaina! Lavian Terhokerhon kokoontumispaikkana On POP-Pankki Lavian Osuuspankin kerhohuone, osoitteessa Tampereentie 6. tai jossain muussa osoitteessa, esim.Lavian SRK-kodilla Tampereentie 32. Terhokerhon paikat hieman vaihtelevat teemojen ja järjestäjien mukaan.

Terhokerho on maksuton ja kaikille avoin sukupolvien kohtaamispaikka, jossa lapset, eläkeläiset ja muut aikuiset voivat leikkiä ja viettää aikaa yhdessä. Voit tulla mukaan yksin, yhdessä perheesi tai vaikka kummi- tai lapsenlastesi kanssa. Terhokerhossa on ohjattua ohjelmaa, joka painottuu yhdessä leikkimiseen, pelailuun ja askarteluun. Järjestäjinä ovat MLL:n Lavian Paikallisyhdistys, SPR Lavia, Lavian VPK, Riuttala-Mustajoen Kyläyhdistys, Lavian maatalousnaiset,4H, Lavian Seurakunta, Kirjoittajapiiri ja Lavian Martat.
( Terhokerho tauolla )

 

  • TerhokerhoTerhokerho
    Terhokerho Laviassa

Terhokerhon eri teemoja Laviassa:

Syksy:

• 11.9.2016. "Luonnon helmassa", paikkana pururadan laavu (Lavian MLL)
• Tulossa...

Kevät

• 11.2.2016. "Arjen turvallisuus", paikkana paloasema (Lavian VPK ja SPR)
• 10.3.2016 "Pääsiäistä kohden askarrellen" OP:n kokoushuone (Lavian maatalousnaiset)
• 14.4.2016 "kevätretki, ulkoleikkejä ja makkaranpaistoa" (Riuttala-Mustajoen Kyläyhdistys)
• 12.5.2016 "Kylvön aika" , OP:n kokoushuone (4H)

Lisätietoja ja yhdyshenkilöinä leikkilähetin ja Lavian Terhokerhon välillä ovat Satu Heiniluoma 045 6333 060 (MLL) ja Sinikka Markkula 044 5496 403 (SPR). Vastuuyhdistys on MLL:n Lavian paikallisyhdistys.